31 мар. 2010 г., 09:55

... 

  Поэзия » Любовная
429 0 0

Екранът светъл е,

а пък  е черно зад прозореца!

Но пак е адски синьо във очите ти!

А в моята душа червено е!

Снежинка имам във зеницата!

Дали на ледена принцеса ти приличам?

Цветът напира! Побързай, намери го!

© Люли Араб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??