27 feb 2010, 21:18

* * * 

  Poesía » Filosófica
377 0 0

 

 

                  Зелената ябълка на самотата

                  Проядена от земни червеи

                  Чака

                  Чака незабележимо

                  Да се търкулне

                  От хилавото коренище

                  По стръмното

                  Във пазвата на момата - време

                  Във кесията на странника - шанс

                  Във талигата на стареца - съдба

                  Свойте следи да слее

                  И после...

                  Да ги изтрие

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??