27.02.2010 г., 21:18 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
370 0 0

 

 

                  Зелената ябълка на самотата

                  Проядена от земни червеи

                  Чака

                  Чака незабележимо

                  Да се търкулне

                  От хилавото коренище

                  По стръмното

                  Във пазвата на момата - време

                  Във кесията на странника - шанс

                  Във талигата на стареца - съдба

                  Свойте следи да слее

                  И после...

                  Да ги изтрие

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??