6 dic 2017, 0:26

*** 

  Poesía » Erótica
948 1 3

Вода се стича

по кожата ми нежна,

пяната съблича

белоснежна.

 

Върху тялото ми

капчици остават,

отичайки се те

формите ми очертават.

 

Под ритми романтични

остала чисто гола,

извивките ми екзотични

блестят като на скъпа виола.

 

С кожа по-мека от памук

придружена с чаша вино...

разказът ще спра дотук,

но впусни се в пеиключение –

използвай своето въображение!

© Деница Марашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??