6.12.2017 г., 0:26 ч.

*** 

  Поезия » Еротична
941 1 3

Вода се стича

по кожата ми нежна,

пяната съблича

белоснежна.

 

Върху тялото ми

капчици остават,

отичайки се те

формите ми очертават.

 

Под ритми романтични

остала чисто гола,

извивките ми екзотични

блестят като на скъпа виола.

 

С кожа по-мека от памук

придружена с чаша вино...

разказът ще спра дотук,

но впусни се в пеиключение –

използвай своето въображение!

© Деница Марашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??