14 ago 2011, 11:01

* * * 

  Poesía » Otra
470 0 0

Сърцето е свободно,

душата ми е птица

и ще бъда щастлива

далеч оттук...

в топлия сън на безкрая,

запазила спомена

за слънце и море.

© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??