14.08.2011 г., 11:01 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
516 0 0

Сърцето е свободно,

душата ми е птица

и ще бъда щастлива

далеч оттук...

в топлия сън на безкрая,

запазила спомена

за слънце и море.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??