24 ene 2018, 21:00

Фалшив герой 

  Poesía » Parodias
737 0 2

***

 

Остани си там където 

мислеше си че цъфтиш

Запази си и сърцето му

Да Можеш да го задържиш

 

Разкритията знам болка причиняват 

Фалшът и прикритата лъжа

И до последна кръв да се сражаваш

Тръните изместват любовта

 

Отстрани знам всичко розовееше

Романтично даже го видя

Заслепена и в илюзии тънеше

Днес си в дъното на пропастта

 

Днес плащаш скъпо за измяната

Откриваш истини боли

Със кръв се бори за „короната"

Която се оказа със бодли...

 

Щастието било е адаптирано

За кратък времеви престой 

Захранвано подклаждано от тайната

Свалена маска на фалшив герой

 

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Отшумели и отлитнали слова от времето, когато носех етикета „бивша"!

Сега знам, че не заслужавам до себе си „фалшив герой".

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??