Jan 24, 2018, 9:00 PM

Фалшив герой 

  Poetry » Parody
751 0 2

***

 

Остани си там където 

мислеше си че цъфтиш

Запази си и сърцето му

Да Можеш да го задържиш

 

Разкритията знам болка причиняват 

Фалшът и прикритата лъжа

И до последна кръв да се сражаваш

Тръните изместват любовта

 

Отстрани знам всичко розовееше

Романтично даже го видя

Заслепена и в илюзии тънеше

Днес си в дъното на пропастта

 

Днес плащаш скъпо за измяната

Откриваш истини боли

Със кръв се бори за „короната"

Която се оказа със бодли...

 

Щастието било е адаптирано

За кратък времеви престой 

Захранвано подклаждано от тайната

Свалена маска на фалшив герой

 

 

© Весела Маркова All rights reserved.

Отшумели и отлитнали слова от времето, когато носех етикета „бивша"!

Сега знам, че не заслужавам до себе си „фалшив герой".

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??