3 dic 2009, 23:42

Фалшива фасада 

  Poesía » Otra
423 0 0

Чуваш ли се, чуваш ли се?

Вече дори не говориш като себе си.

Не мислиш като себе си...

Напълно си се изгубил в лъжи и отрицание.

 

Виждаш ли в какво си се превърнал?

С фалшивата усмивка и вечните лъжи,

та кого залъгваш? Май само себе си...

Накрая няма да има кого да впечатлиш...

 

Изгубил си и онзи твой блясък,

който правеше очите ти така красиви.

А сега, в твоя измислен и абсурден свят,

ще останеш сам...

 

Толкова ли трудно беше...

Просто да повярваш в себе си

и да позволиш и на мен да вярвам в теб.

Изгуби ме, изгуби и себе си...

 

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??