4 ene 2017, 20:44

Фасада 

  Poesía » De amor
1826 13 20

Вечното клише и с теб ме търси -
"очите са прозорец към душата."
... ако фалшиви мигли залепя си -
певеце ли ще ми бъде дограмата?!


Прозореца затварям - ще настинем.
Душата ми... За оглед не е склонна.
А и... Кажи си го. 
Не беше искрен.

В прозореца не гледаш.

 

А в балкона.

© Лора Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??