31 mar 2009, 16:32

Фаталната жена 

  Poesía
536 0 0

 

   Фаталната жена

------------------------------------------------

Обичах те, но бил съм сляп.

Ти празна си била!

Жена нещастна, изгорена,

с душа изпепелена!

В живота мир, покой,

любов и не нашла.

Жена объркана!

Фатална!

Обичаща, едва ли?

За обич ти не си родена,

родена си за мъжка плът.

Затова животът ти е празен,

затова нещастна си сега!

А мен не ме мисли,

аз имам своите дни -

мисия, полет и мечти.

Мисли за идващите твои дни.

Живота си в ред сложи,

но нещичко от "АЗ-а" промени.

Че чакат те самотни

и нещастни бъднини!

© Димитър Митов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??