С отворени ръце - ще те посрещна,
ще те прегърна,
а сърцата ни в ритъм ще туптят
от нашата среща.
Ще те прегърна,
ще слушам ритъма на сърцето
как забързано тупти,
ще се радваме, че сме заедно
и ще бъдем един до друг.
Ще си затворя очите
и ще се надявам да не сънувам,
да бъдем ръка за ръка
заедно да бъдем.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados