13.12.2011 г., 23:41 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
447 0 1

С отворени ръце - ще те посрещна,

ще те прегърна, 

а сърцата ни в ритъм ще туптят

от нашата среща.

 

Ще те прегърна,

ще слушам ритъма на сърцето

как забързано тупти,

ще се радваме, че сме заедно

и ще бъдем един до друг.

 

Ще си затворя очите 

и ще се надявам да не сънувам,

да бъдем ръка за ръка

заедно да бъдем.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??