да разбереш че съществувам
мина страшно много време
но застанах до теб
и сега не ме виждаш
страшно е
времето е страшно
очите ти
невиждащите ти очи са страшни
страшно много е
разстоянието помежду ни
непреодолимо
когато си до мен
и не ме виждаш
с красивите си страшни очи
в които не съществувам
© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados