15.07.2017 г., 12:04 ч.

*** 

  Поезия » Свободен стих
1037 2 3

да разбереш че съществувам

мина страшно много време

но застанах до теб

и сега не ме виждаш

страшно е

времето е страшно

очите ти

невиждащите ти очи са страшни

страшно много е

разстоянието помежду ни

непреодолимо

когато си до мен

и не ме виждаш

с красивите си страшни очи

в които не съществувам

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??