Jul 15, 2017, 12:04 PM

*** 

  Poetry » Free verse
1036 2 3

да разбереш че съществувам

мина страшно много време

но застанах до теб

и сега не ме виждаш

страшно е

времето е страшно

очите ти

невиждащите ти очи са страшни

страшно много е

разстоянието помежду ни

непреодолимо

когато си до мен

и не ме виждаш

с красивите си страшни очи

в които не съществувам

© Идеми Дойдеми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??