13 nov 2012, 12:05

* * * 

  Poesía » De amor
457 0 0

Шумно е. След миг

ще бъде тихо като тогава,

сигналът ще ни събере зад масите.

Пак сме ученици, сини,

само дето сме с пагони.

Връщат ни годините

в старите ни спомени,

за да опознаем себе си

и другите приятели -

Те къде ли са? - имат

нови другари, като нас

може би сънуват коридорите

в училището, старото,

до алеята със розите,

които си поднасяхме,

понякога без повод -

за една усмивка.

Стари приятели, забравени,

довиждане! - Звънецът бие.

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??