12 nov 2008, 19:24

...... 

  Poesía
467 0 0

Оставаш там, във тъмна сянка, сам.
В дълбината светлината се разпръсква.
Тя мене подминава, тичайки напред -
тича да се слее със теб...

Тичам аз към нея...?
Не, тичам аз към теб... 
                     да се слея с нея.
Наведе се и ръката си протегна
и с нея болката ми ти пое...

Но с болката и вярата побягна,
стопиха се и светлината ги погълна.
Тя и тебе те открадна -
остави ме да тичам пак...

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??