8 ago 2007, 9:42

ФЕНИКС 

  Poesía
434 0 4
Като всички поети се изявявала
и всички мечти осъществявала!

А ангелът в душата й...
се мятал, унижен и страдащ...

Волю и неволю впивала устни
с безмълвна страст, в зинала паст!

И чезнела тихо и невинно
като свят ден, и душа свидна!

С нерадостна диря докосвала небето
и надживявала даже орлите!

Като жена от Рая прегрешавала...
Но една истинска любов оставила...

... за да възкръсне... като феникс неуморно да свети...
не само... в обществото на мъртвите поети...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??