12 feb 2011, 23:14

Феникс 

  Poesía
422 0 1

Тук съм...
Но вече не съм чиста.
Не съм изваяна от сълзи.
Горели, а после замръзнали.

Сега съм аз ...
Да - възродих се от пепелта.
Като феникс напред летя.
Доста дълго тук душата се застоя.

Пея...
Можеш ли да повярваш!?
Аз бях тази самотна душа,
бях тази мъртва сянка.

Танцувам...
Отвратен си, нали!?
Не ми пречи,
погледа си извърни!
Аз не съм тази, която бях преди!!!

© Апокалиптикс А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??