29 nov 2009, 14:35

Фешън 

  Poesía » De humor
698 0 13

От днес ще бъда много фешън -
напук на моя  Одисей.
Задето ходи чорлав, мръсен,
на нивата докато сей. 

Ще туря диплената рокля -
онази с многото мъниста.
И със походка, дето стопля,
ще вея роклята златиста. 

Кога премина през мегдана,
ще бъда весела, засмяна.
С червени устни, грим зелен,
и много, много фон дьо тен. 

А щом приседна в хоремага -
напук на моя Одисей,
ще бъда с всички адски блага,
да види, че съм шик трофей. 

А не да казва, че ми хлопа
дъската - щот’ съм Пенелопа.
Ще бъда фешън и красива,
дорде сърцето му захлопа.

© Веселка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??