17 feb 2011, 23:56

Февруари... 

  Poesía
1332 0 12

                                                                                          ... it won't be long...

 

 

Онзи сърдит Февруари си тръгна!

Някой друг на вратата ми чука…

а денят се е сгушил в комина

и през облаци търси пролука...

 

Уж вали по прозорците сняг

а е топло в душата ми – нежно

и не помня дали, нито как

Февруари си тръгна безследно…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??