Онзи сърдит Февруари си тръгна!
Някой друг на вратата ми чука…
а денят се е сгушил в комина
и през облаци търси пролука...
Уж вали по прозорците сняг
а е топло в душата ми – нежно
и не помня дали, нито как
Февруари си тръгна безследно…
© Бехрин Всички права запазени