17 ene 2009, 11:25

Фея 

  Poesía » De amor
861 0 23

Бих била твоя фея тънкокрила,

очите ти с омая аз да замъгля,

магия бяла бих ти сътворила,

за да ме видиш в чудна светлина.

 

С воал най-нежен бих обвила,

от чувство дивно твоето сърце,

с ефирна нежност бих дарила

дори и клепките на твоето лице.

 

В красива лодка бих преобразила,

луната ярка на звездното небе

и нощ безкрайна бих ни подарила,

да плуваме с теб във влюбено море.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??