Бих била твоя фея тънкокрила,
очите ти с омая аз да замъгля,
магия бяла бих ти сътворила,
за да ме видиш в чудна светлина.
С воал най-нежен бих обвила,
от чувство дивно твоето сърце,
с ефирна нежност бих дарила
дори и клепките на твоето лице.
В красива лодка бих преобразила,
луната ярка на звездното небе
и нощ безкрайна бих ни подарила,
да плуваме с теб във влюбено море.
© Сеси Всички права запазени
Поздравления!