26 jun 2013, 20:24

Феята на нощта 

  Poesía » De amor
545 0 0



Да,но само феята на нощта ми дава крила.
Само тогава усещам силата на страстта и
се вкопчвам в съкровените мечти на моята душа,
плавайки през призмата на времето и пространството,
препитайки се в полъха не безшумното море,
стигайки до лунната пътека на моето сърце.
Усещайки реалността,
затварям уморените клепачи,
оставям всичко зад гърба и само краски от радостта и веселбата
претеглят пламенната ми ръка, жадуваща нежност,топлина.
Ореол небесен осветява моя душевен мир,
и се впускам в този шир.
Игра на спомени, танцуват под тези светлини.
Не зная този път къде отвежда,в далеч изгубени земи,
но знам,че ти ще си до мен дори и аз да бъда в плен.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??