9 dic 2011, 10:07

*** 

  Poesía » De amor
636 0 7

Стига с това мъртво вълнение.

Вятърът надига глас.

Рибите хвърлят хайвера си

и морето изплаква над тях.

 

Не броя моряшките възли

 и стъпките мокри по кея.

Свободата ми се отвърза -

тръгнаха мигом след нея.

 

Замълчаха пристанища смаяно.

В трюма се спусна надежда.

Аз ли съм толкова смела,

или просто брегът е отсреща?

© Вероника Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??