22 feb 2011, 20:37

****** 

  Poesía » Otra
687 0 1

Стая със спомени, стени от очи,

вперени в моето утро...

След сън, ненамерил твои следи,

наяве е още по-трудно...

 

Беляза косите ми -

сребролунни пътеки към ада...

От щастие бяха сълзите ми,

а сега - от самотата награда...

 

За мен няма "сбогом",

по-силна си от Времето,

по-силна си дори от Бога,

по-истинска от Сътвореното.

© Петър Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??