Стая със спомени, стени от очи,
вперени в моето утро...
След сън, ненамерил твои следи,
наяве е още по-трудно...
Беляза косите ми -
сребролунни пътеки към ада...
От щастие бяха сълзите ми,
а сега - от самотата награда...
За мен няма "сбогом",
по-силна си от Времето,
по-силна си дори от Бога,
по-истинска от Сътвореното.
© Петър Трифонов Все права защищены