15 jul 2009, 14:39

* * * 

  Poesía
759 0 3

Когато натрупат над мене пръстта

и спре да се бори сърцето.

Когато роднини и чужди с тъга

си тръгнат към домовете.

Тогава на гроба ми ти застани

без страх, без сЪлзи, без цвете.

Разравяй земята и ме търси,

моли за живот боговете.

Не искам в отвъдното, а

тук и сега с теб да живея.

Когато натрупат над мене пръстта

и спре да се бори сърцето.

Оглушал, ослепял за всичко в света,

ще чакаш да дойда за тебе...

© Галя Бинева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??