3 oct 2024, 10:48

Философско 

  Poesía » Filosófica
85 0 0

Бе, я си гледайте живота,

защото той си отминава!

Вашата изчерпва квота,

на всеки мъничко остава.

 

Във битието всякакви сме били...

То ни слага на кантара-

гении, пълни дебили.

Праща ни на нашта гара.

 

Борим се със фобиите свои,

но не успяваме докрай.

Правим лупинги, завои,

на други правим се комай.

 

Накрая слагаме чертата

и не излиза ни хесапа.

Далече сме от синевата,

съдбата някакси се скапа.

 

Затуй в сегашното се взрете!

Що имате, го уважавайте.

Поне достойнството върнете.

За другото- не се надявайте!

© Георги Янков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??