31 may 2008, 20:40

фин млечен аериран 

  Poesía » Versos blancos
629 0 8

кофти е тук копеле

на второто ниво

и хоризонта се е изкривил мамка му

между чифт тигрови прашки

и няколко чашки бакарди брийзър

кви изходи ми говориш

отдавна нямам достъп до ангелите

всички съобщения от мрака изтрих

само буци пръст

ми влизат в гърлото

не много - колкото смърт

в няколко атмосфери може

да посладиш само момента

не и неговия край

балансирам по въжето

закачено на кристалния полилей

(Господи, каква дума)

от време на време правя салто мортале

(да не ми се схване врата)

така и не се научих да дишам правилно

ще запиша някой ден йога рейки дао

всички сВетовни сПасители ще изчета

от край до край

чил аут ще впрегна да ми звънти

правилно следобеда

мантри и секви други треви

на второто ниво

всички събития приключват с мамка му

кофти е копеле казвам ти

бегай

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??