В хастара на думите - лъжи спотаени.
Преносени в сбъдване - мъртвородени.
От светлото в мене избликна безумие -
да пази страхливата твоя разумност.
Аз гола, а ти - във фалшиви доспехи.
С измъчена кранта - на път към успеха!
На бял кон от вечност препускаш към мене.
Не бързай. И кончето дъх да поеме.
© Галена Воротинцева Todos los derechos reservados