Jun 25, 2009, 11:45 AM

Финал 

  Poetry
766 0 19

 

В хастара на думите - лъжи спотаени.

Преносени в сбъдване - мъртвородени.

От светлото в мене избликна безумие -

да пази страхливата твоя разумност.

Аз гола, а ти - във фалшиви доспехи.

С измъчена кранта  - на път към успеха!

 

На бял кон от вечност препускаш към мене.

Не бързай. И кончето дъх да поеме.

 

© Галена Воротинцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??