17 dic 2022, 10:12

Флирт 

  Poesía » Otra
237 8 7

Исках нещо малотрайно,

мигът да стане малко шик

и във мрежата случайно

срещнах аз примамлив ник.

 

Пратих поздравче и май

днес денят ми е наслука -

усмивка върна и познай -

и при нея беше скука.

 

- Нямам ни звезди, Луна,

времето не е на мода,

не се познаваме, но да,

да разчупим малко кода?

 

- Нормата не ми е мярка

и в кръвта ми е театърът,

той изпитана  е марка,

ако искаш - два, три кадъра.

 

- Дай ми, моля, мизансцен,

подскажи ми и типаж.

 

- Нека бъде миг блажен -

юли и море, и плаж.

 

- Оки, яко, нека кажа -

ще подухва лек ветрец,

ти ще се печеш на плажа,

аз ще правя, пък, дворец.

 

- Лекичко ще те издебна,

ще те пръсна със вода,

към морето ще побегна,

смеейки се или... да.

 

- Ще те стигна и високо

ще те вдигна на ръце,

после ще те спусна леко,

притиснал твоето телце,

с пръстчето ще очертая

нослето,  устни и вратле

и съвсем защо не зная

ще ти дам целувки две.

 

- Аз - глава на твойто рамо...

 

- На ръце ще те измъкна...

 

- Аз ще ти прошепна само,

само, само...

                              И замлъкна.

 

А в настъпилата тишина

празното се настани

и не чувстваше вина

нито грамче... може би.

 

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • дай ми, моля марципан - абе чета, та пушек се вдига .... отивам за марципан
  • Хубаво е, Тоти, забавно и леко закачливо!
  • Тоти, виртуалният флирт
    е като алкохол без спирт.
    Хвърляш кофи с мурафети,
    но изведнъж компа...ти не свети.
    Поздрави!
    Успех в реала!
  • Хи, хи. Много е игриво. Супер е, Тоти.
  • Флиртът се появява и изчезва изведнъж, така както е станало при твоя лирически. Примамливият ник е само една маска, която, ако бъде свалена, не подозираш какво ще видиш зад нея. Затова - внимателно с тези флиртове, Тоти!
  • "Исках нещо малотрайно,
    мигът да стане малко шик" - хубаво. Ама леко нагарча!
  • Хубав стих! Поздравления, Тоти!
Propuestas
: ??:??