10 oct 2008, 16:55

Флирт 

  Poesía
827 0 13

Слънцето изпраща ми целувки.

По бузите ме гали вишнев цвят.

Треви докосват моите обувки.

Нежно ми говори вятър млад.

 

Цялата гора сега ме иска,

но аз не мога с нея да остана.

Дърветата до болка ме притискат...

и дрехата ми даже е съдрана...

 

Изтрих с ръце сълзите на росата.

Попях на всички горски птици.

Клоните ми сресаха косата

и се накичих с цветна огърлица.

 

Реката забеляза, че флиртувам.

Разсмя се, после се разбърза.

Вятърът ме взе да потанцуваме.

Танго ни пяха всички бързеи.

© Дияна Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??