3 jun 2009, 10:56

Фонтан 

  Poesía
341 0 1

        ФОНТАН

 

Танцуват сребърни струи,

гонят се в луд водопад.

Глух е зракът, не чуе -

светлините в него димят.

 

Малки змийчета се вият,

заливат се целите в смях.

Шумолят, въртят се в магия -

превръщат се в слънчева прах.

 

Струи нашариха мрака –

с вихрен танц на девици.

Паднали долу проплакват.

 

… Плачат и моите зеници.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??