12 may 2007, 12:05

Фрагмент 

  Poesía
623 0 1
Бях щастлива -
               не исках никога да свършва този миг...
Бях силна -
           не молех никого за малко обич...
Бях добра -
           не мислех за злата си съдба...
И днес, 
       когато може би щастлива съм - 
              страх ме е да не загубя всичко в миг...
И днес, 
       когато наистина обичана съм - 
              не страдам за отминалите дни...
И днес, 
       когато вярвам с свободата си - 
              скитам се в тъмното разплакана...
В нощите безлунни - 
                      стоя и чакам знак от него...
В дните мрачни - 
                  не плача, не оставям аз сама...
В стаята ми тъмна - 
                     пиша тъжните си стихове...    

                                                                     12.Май.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хей Цвети какви са тези тъжни стихове, недей... замисли се за това колко много имаш в момента и му се радвай
Propuestas
: ??:??