***
Облачен шпалир.
С гръм готов да изпрати
дъждовен парад…
***
Индигови облаци.
Слънце разплита
перде на прозореца...
***
Огнен змей погълна
облаците вън.
Слънчево синьо.
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados