12.08.2020 г., 7:57 ч.

Облачни фрагменти 

  Поезия » Източни форми, Друга
642 1 0

 

***

Облачен шпалир.

С гръм готов да изпрати

дъждовен парад…

 

***

Индигови облаци.

Слънце разплита

перде на прозореца...                

 

***

Огнен змей погълна

облаците вън.

Слънчево синьо.

 

               © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??