17 sept 2009, 12:27

Га(р)дове 

  Poesía » De humor
463 0 9

Навъсени котки

улицата пазят.

Залагат клопки

и по покривите лазят.

Униформата - сива,

оръжие - хладно.

Девет живота.

И работят на гладно!

С вещина и скорост

вредители хващат.

А после хората

щедро им плащат:

вурстчета и ементал,

разни деликатеси -

зер, без кадърен персонал,

днеска за къде си?

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??