14 ene 2015, 19:46

Гаснещи мечти 

  Poesía » Otra
901 1 0

Една врата се отваря,

след нея друга се затваря,

мислите утихват без следа,

загубени по пътя на забравата.

 

Стена висока се издига,

след всяка измината крачка,

все по-далече да те виждам,

макар и близко да си сега.

 

Сърцето в лед се скрива,

болката да предотврати,

да не плаче със сълзи,

пресушено от действията си.

 

Кладенец с напукана земя,

пълни се с молитви за неща,

който да карат душата,

да препуска в бурна река.

 

Плод на мисли незадоволени,

грях с отекващи очи,

жадни за малко топлина,

криещи гаснещи мечти.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??