27 ago 2011, 9:31

Гатанка 19 

  Poesía » Para niños
597 0 3

Думи нови научавам,

след това ги все повтарям.

 

Идвам аз от топлите страни,

как се казвам, отгатни.

 

Лесно е, та аз съм цял

пъстроцветен...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??