27.08.2011 г., 9:31 ч.

Гатанка 19 

  Поезия » За деца
592 0 3

Думи нови научавам,

след това ги все повтарям.

 

Идвам аз от топлите страни,

как се казвам, отгатни.

 

Лесно е, та аз съм цял

пъстроцветен...

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??