27 авг. 2011 г., 09:31

Гатанка 19 

  Поэзия » Для детей
598 0 3

Думи нови научавам,

след това ги все повтарям.

 

Идвам аз от топлите страни,

как се казвам, отгатни.

 

Лесно е, та аз съм цял

пъстроцветен...

© Иванка Морарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??