19 ene 2019, 2:26  

Откровение на Гинка Върбакова 

  Poesía » De humor
361 0 0

"Какво от бизнес схващам,

аз съм подставено лице!

За зелен хайвер ви пращам,

разбрахте ли сега, овце!?"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??