Jan 19, 2019, 2:26 AM  

Откровение на Гинка Върбакова 

  Poetry » Humour
363 0 0

"Какво от бизнес схващам,

аз съм подставено лице!

За зелен хайвер ви пращам,

разбрахте ли сега, овце!?"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??