19 янв. 2019 г., 02:26  

Откровение на Гинка Върбакова 

  Поэзия » Юмористическая
362 0 0

"Какво от бизнес схващам,

аз съм подставено лице!

За зелен хайвер ви пращам,

разбрахте ли сега, овце!?"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??