5 jul 2014, 23:38

gendai haiku IV 

  Poesía » Formas orientales
626 0 0

 

диханието на вятъра по петолинието на жиците:  

партитура атонална музика     

за пан-флейтата на комина

 

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??